U Beogradu predstavljena nova linija patika

Nakon što je iz grada svetlosti – Pariza krenula prva „mreža“, mnogi naši muzičari, glumci, modeli i sportisti uhvaćeni su u ovu zabavnu klopku i u Beogradu, na adidas žurci na kojoj je predstavljen novi model – deerupt.

adidas deerupt patike beograd-srbija-predstavljanje-žurka-mreža-obuća-silueta-jarke-boje-sara-jo-boki-perić-branko-lazić-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: adidas
Iako je prvenstveno upotrebljena na siluetama za trčanje iz 1980-ih godina, glavni detalj novih modela – mreža sada obuhvata čitavu Deerupt siluetu koja je neobičnih proporcija i jarkih boja. Ono što odlikuje nove modele je i lagana konstrukcija sa rastegljivim gornjištem dok unutrašnjost osigurava stabilnost stopala.
Na žurci su se, između ostalih, našli i muzičari Sara Jo i Đorđe Miljenović, glumci Boki Perić, Vlada Aleksić i Slaven Došlo, model Đurđa Stojiljković, reper Struka kao i košarkaš Branko Lazić.
Pevačica Saro Jo istakla je da je njen skorašnji odlazak u glavni grad Francuske, u kome je nova silueta premijerno predstavljena, vrhunac dugogodišnje saradnje sa ovim brendom.
„Nedavno sam po prvi put boravila u Parizu, koji je na mene ostavio ogroman utisak. Novi model predstavljen je u ambijentu muzeja Luvr, koji je bio preuređen u znaku mreže što je zaista izgledalo fantastično”, izjavila je Sara.
Pored upoznavanja sa novim modelom, prisutni su mogli da se zabave i u zanimljivim aktivnostima i tako pokažu svoju kreativnost ali i fotogeničnost.
U zabavnoj VR igrici, učesnici su imali priliku da uživaju u doživljaju izmeštene realnosti a posebno se zabavio košarkaš Branko Lazić.
Na pitanje da li više voli devojke u štiklama ili patikama, kapiten Crvene zvezde istakao je da mu se više dopadaju žene u patikama i opuštenim odevnim kombinacijama, ali da kao neko ko je već tri godine u srećnom braku nije najpogodniji sagovornik na tu temu.