Otvorene nove dm drogerije u Beogradu i Staroj Pazovi

Proteklih dana u našoj zemlji otvorene su dve nove dm drogerije. Prva je otpočela sa radom 27. jula u Beogradu dok je druga svoja vrata otvorila 1. avgusta u Staroj Pazovi.

otvorene nove dm drogerije u beogradu i staroj pazovi ustanicka-svetosavska-humanitarna-prodaja-iva-strljic-slobodan-stefanovic-bojana-stamenov-dm-drogeriemarkt-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: dm drogeriemarkt Srbija
Nova drogerija u Beogradu nalazi se u Ustaničkoj 170, pored Aman plus-a. Prostire se na preko 400 m² a kupce uslužuje šestoro zaposlenih na dve kase.
Povodom otvaranja za kupce su pripremljeni popusti i bogat zabavni program a na tradicionalnoj humanitarnoj prodaji u periodu od 18 do 19 h, radili su glumci Iva Štrljić i Slobodan Stefanović. Prihod koji je tom prilikom ostvaren doniran je Prihvatilištu za urgentnu zaštitu dece.
dm drogerija u Staroj pazovi otvorena je u Svetosavskoj ulici 13-15, (kod Opštine). Kupcima su u ovom objektu na raspolaganju dve kase dok je zaposleno petoro ljudi.
Tokom humanitarne prodaje sa kupcima se družila pevačica Bojana Stamenov a novac koji je tom prilikom prikupljen doniran je humanitarnoj fondaciji ‚‚Podrži život“.