Springfield predstavlja novu Zero Gravity kampanju za predstojeću sezonu

Španski casualwear brend Springfield pokreće treću Zero Gravity kampanju u kojoj se dva nova modela pridružuju ostalim modelima džinsa napravljenih comfort-stretch tehnologijom.

Springfield predstavlja novu Zero Gravity kampanju za predstojeću sezonu Springfield Srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Springfield

Modeli iz nove kolekcije kreirani su tako da se prilagođavaju svakodnevnim obavezama ljudi koji ih nose a pored udobnosti i slobode kretanja oni ujedno omogućavaju materijalu da zadrži svoju prvobitnu formu.

Skinny Active Flex, u različitim bojama, za njega i Slim Cropped za nju, su dva nova stila u okviru ove Zero Gravity kolekcije.

Ambasadori kolekcije su Ana Peleteiro, evropska šampionka iz Španije u trostrukom skoku u zatvorenom prostoru i Lucas Vidal, međunarodno poznati muzički kompozitor.

Uz pomoć Ane i Lucasa, Springfield je nove modele podvrgao testu – istezanju i skakanju sportiste i dugim muzičkim probama, kako bi uvideo da li mogu da izdrže neke od svakodnevnih navika potrošača.