Nova Iskra Workspace objavio partnerstvo sa kompanijom rent24

Jedna od vodećih globalnih coworking i coliving platformi, rent24, ulazi na tržište našeg regiona kroz akviziciju srpskog coworking operatera Nova Iskra – Novi Prostori d.o.o.

Nova Iskra Workspace objavio partnerstvo sa kompanijom rent24 coworking coliving prostor beograd zemun srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Nova Iskra, rent24
Cilj investicije u srpsku kompaniju je razvoj u regionalnog lidera u domenu postavljanja i menadžmenta coworking i event prostora ili coliving koncepata.
“Ulazimo na ovo tržište sa puno samopouzdanja. Brojne mlade IT kompanije stvorile su svojevrsnu “silicijumsku Srbiju”, koju planiramo da unapredimo i podržimo kroz naše servise, zajednicu i radne uslove koje nude naši prostori”, istakao je Robert Bukvić, osnivač i izvršni direktor kompanije rent24 GmbH koja trenutno rukovodi prostorima u Amsterdamu, Berlinu, Njujorku, Tel Avivu, Londonu i drugim metropolama širom Evrope, Azije i Severne Amerike
Pre dva meseca otvoren je drugi Nova Iskra Workspace u Zemunu a već je najavljeno i otvaranje treće lokacije u centru Beograda, pre kraja ove godine. To će skoro udvostručiti trenutne kapacitete u našem glavnom gradu.
Predstavnici Nova Iskra Workspace-a ističu da će nastaviti da inoviraju tržište u oblasti coworking-a i pružati usluge u regionu, dok će Nova Iskra nezavisno nastaviti da funkcioniše kroz prostor u Savamali koji radi na edukaciji, međunarodnoj saradnji i drugim projektima u domenu kreativnih industrija, informacionih tehnologija i kulture i projektima okrenutim zajednici.