Novi koncept Boss radnje od sada i u Beogradu

Nakon Dubaija, Ženeve i Singapura, Beograd je dobio Hugo Boss radnju uređenu prema novom konceptu. Nova prodavnica smeštena je u samom centru glavnog grada, u Zmaj Jovinoj ulici 18.

hugo boss beograd zmaj jovina 18 nova prodavnica novi koncept otvaranje muška ženska kolekcija modni dodaci otvaranje moda odeća odelo haljina košulja trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Hugo Boss
Deo svečanog otvaranja bilo je više od 300 predstavnika kulturnog, javnog i poslovnog života koji su ujedno ljubitelji mode i ovog brenda. Među njima su se našli teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević, glumci Radivoje Bukvić, Dragana Mićalović, Bojan Perić, top model Đurđa Stojiljković, tv lice Maja Nikolić i mnogi drugi.
Gosti su imali prilike da uživaju i u predstavljanju najnovije muške i ženske Boss kolekcije za proleće/leto 2018, pod nazivom „Summer Of Ease“ dok je za dobru zabavu bila zadužena popularna zvezda svetske DJ scene, Pamele Katz, koja je specijalno za ovu priliku doputovala iz Njujorka.
Ovaj modni brend je u našoj zemlji prisutan više od dvadeset godina zahvaljujući saradnji sa franšiznim partnerom, kompanijom Movem group.