U Srbiju stigla ERDEM x H&M kolekcija

U našem glavnom gradu nedavno je predstavljena nova kolekcija Erdem x H&M koju je za poznatu švedsku modnu kuću kreirao kanadsko-turski dizajner Erdem. Ovu modnu liniju karakterišu cvetni printovi koji odražavaju jednu od najvećih strasti samog dizajnera.

Erdem x H&M kolekcija-cvetni-printovi-moda-hm-tursko-kanadski-dizajner-kolekcija-predstavljena-muzej-grada-beograda-emina-jahović-marko-janketić-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: H&M Srbija
Na predstavlanju jedinstvene kolekcije u prostoru Muzeja grada Beograda, koji je tom prilikom oplemenjen bajkovitom scenografijom, okupio se veliki broj ličnosti iz javnog života Srbije. Interesantne modele među prvima su poneli pop pevačica Emina Jahović i glumac Marko Janketić.
„Poznajem rad ovog čuvenog dizajnera i zato mi je bilo veliko zadovoljstvo što sam imala priliku da predstavim zaista inspirativne kreacije. Smatram da one odišu posebnim šarmom – romantične su a ujedno i moćne“, izjavila je Emina.
Marko Janketić je najpre istakao da nije sklon eksperimentisanju kada je garderoba u pitanju, ali da se u ovu modnu liniju zaljubio na prvi pogled.
Interesantno je da je ova muška kolekcija prva koju je Erdem kreirao za jači pol.
Kolekcija Erdem x H&M je od 2. novembra u prodaji u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici ali i u njihovim odabranim radnjama širom sveta.