Niški “Forum“ slavi 6. rođendan

Niški tržni centar “Forum” od 31. marta do 2. aprila obeležava šest godina od otvaranja i tim povodom za posetioce su obezbeđeni popusti, bogat zabavni program i besplatan koncert Ane Bekute.

Rođendansko slavlje zakazano je za petak 31. mart i počinje u 17 časova kada najmlađe posetioce očekuje dečija predstava “Trapava klovnovska žurka“. Sa mališanima će se do 19:30 družiti animatori odeveni kao Miki i Mini Maus a Extreme dance studio izvešće hip hop plesnu tačku. Centralni događaj biće besplatan koncert folk pevačice Ane Bekute, koji je zakazan za 20:30 časova na platou ispred tržnog centra.
Niški tržni centar Forum slavi 6. rođendan
foto: Forum šoping centar
Forum šoping centar počeo je sa radom pre šest godina i kroz njega je od tada prošlo 23 miliona posetilaca. Protekle godine prosečna poseta bila je oko 12.5 hiljada dnevno.
“Zahvalni smo Nišlijama i posetiocima iz okolnih gradova što nam svakodnevno pokazuju da smo atraktivna šoping destinacija. To najbolje govori cifra od oko 4 miliona posetilaca koji su posetili naš centar tokom 2016. godine. Trudimo se da svaki mesec organizujemo zanimljive događaje, koje prate i popusti u prodavnicama, što naši posetici posebno cene. Takođe, osluškujemo potrebe i interesovanja naših građana i prilagođavamo se tome“ izjavio je Tomislav Savić, direktor ovog šoping centra.