Dan posvećen patikama u Beogradu obeležen u stilu 90ih

Proteklog vikenda u celom svetu je obeležen Air Max Day – dan posvećen popularnoj liniji patika. Ovaj dan proslavljen je i u našem glavnom gradu, celodnevnom žurkom koja je održana 25. marta od 12 do 20 sati u Knez Mihailovoj ulici.

nike air max day beograd-25-mart-knez-mihailova-celodnevna-žurka-novi-model-patika-air-max-270-90te-nastupi-koncert-tap011-beatstreet-gru-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Nike
Ovogodišnja proslava bila je posvećena modnom i muzičkom periodu devedesetih a predstavljen je i novi model Air Max 270.
Celokupan enterijer transformisan je u poseban ambijent i podeljen u tematske zone.
Deo prostora bio je posvećen starim modelima patika, u kom su svi posetioci mogli da se upoznaju sa istorijom ove linije a u sneaker refresh korneru svi zainteresovani mogli su da očiste i personalizuju svoje Er Maksice.
Za one koji vole video igre pripreljeno je i takmičenje u game room-u a tu su bili i Nike popup zona i grafiti zona.
Air Max day –u pridružili su se i pevačica Nikolija Jovanović, glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić kao i voditelji Boško Jakovljević i Biljana Obradović. Od 18 sati posetioci su mogli da uživaju u nastupima zvezda muzičke scene 90-ih – grupa Tap 011 i BeatStreet i repera Gru.