Beograd i ove godine proslavlja Air Max Day

Mart je mesec kada se širom sveta obeležava rođenje jednog od najpoznatijih modela patika, stoga se Beograd 24. marta Just Go Bigger događajem u Uzun Mirkovoj 8 pridružuje brojnim metropolama širom sveta koje će obeležiti 32 godine Air Max koncepta.

Beograd i ove godine proslavlja Air Max Day 24 mart uzun mirkova beograd nike air max patike model buzz trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Nike

Nezaboravne beogradske proslave Air Max Day -a proteklih godina učinile su ovaj globalni praznik urbane kulture sve popularnijim među stanovnicima našeg glavnog grada.

Sve posetioce ovogodišnje proslave očekuje mogućnost da budu deo Nike laboratorije za testiranje Air Max proizvoda, odnosno, vazduha koji se nalazi u novom Air Max 720 modelu, a srećnik ili srećnica koja najbrže uspešno reši sva četiri eksperimenta i izađe iz „escape rooma“ dobija na poklon par patika.

Pored ovoga, svi posetioci moći će da učestvuju u „AirMax workshop powered by Buzz“, gde će imati priliku da kreiraju Air Max 720 patiku, a kao vrhunac proslave goste u 18 časova očekuje nastup Coby-ja i Senide.

Pored brojnih ljubitelja patika, Air Max Day okupio je i mnoge poznate ličnosti iz javnog života, među kojima su glumice Tamara Dragičević i Jelena Gavrilović, pevačica Nikolija Jovanović, maneken Vlada Vuksanović, blogerke Dunja Jovanić, Mima Zečević i Jana Dačović, momci iz grupe THCF, a svojim nastupom su sve prisutne oduševili Coby i Senidah, kao i reperi Fox i Mili.