Aplikacija popularnog dečijeg kanala stigla u Srbiju

Mobilnu aplikaciju popularnog dečijeg kanala Nickelodeon od nedavno u našoj zemlji mogu koristiti i korisnici Telenor mreže.

Aplikacija popularnog dečijeg kanala stigla u Srbiju nickelodeon play telenor srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija. Pexels
Aplikacija, koja je osvojila Emi nagradu za dostignuće u interaktivnim medijima, omogućiće korisnicima da gledaju više od 150 epizoda crtaća poput „Patrolnih šapa“ i „Sunđer Boba Kockalone“, serija i drugih zabavnih sadržaja na mobilnim uređajima.
 „Ovo je prvo partnerstvo Viacom grupe u regionu u domenu mobilnih sadržaja za decu, stoga se radujemo što ćemo korisnicima u Srbiji po prvi put omogućiti pristup video striming sadržaju Nickelodeon-a“, izjavio je Bartoš Vitak, viši potpredsednik i generalni menadžer za VIMN u centralno-istočnoj Evropi i Izraelu.
Najmlađa publika imaće priliku da na ovaj način gleda određene premijere sedam dana pre prikazivanja na kablovskoj televiziji.
„Roditelji ne moraju da brinu jer sa ovom aplikacijom obezbeđujemo sigurno internet okruženje za njihovu decu“, saopštili su predstavnici kompanije Telenor Srbija.