Nestlé podržava mlade talente Srbije

Kako bi podržala najtalentovanije mlade ljude u zemlji, kompanija Nestlé organizuje konkurs u okviru kog mladi od 16 do 26 godina imaju priliku da dobiju 2018 evra za dalji razvoj, unapređenje i usavršavanje svog talenta.

Nestlé podržava mlade talente Srbije konkurs Nescafé 3in1 Generacija mladi od 16 do 26 godina video talenat veština nestle srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pixabay
Konkursom Nescafé 3in1 Generacija želi se pružiti podrška mladim talentima iz cele zemlje i pomoći im da razviju svoj potencijal. Svi kandidati imaju zadatak da svoju veštinu javnosti predstave video snimkom u trajanju do dva minuta koji će objaviti na zvaničnom sajtu konkursa.
„Razumevajući potrebe mladih ljudi i izazove sa kojima se oni suočavaju prilikom ostvarivanja svojih snova, misija ovog konkursa je da istakne i prepozna osobe sa izrazitim darom u različitim oblastima poput nauke, sporta, umetnosti i ostalih polja, i pruži im finansijsku pomoć u stvaranju perspektivnije budućnosti“, ističe Sonja Šljivić iz kompanije Nestlé.
Ovaj projekat želi da poboljša opšte uslove za mlade u našoj zemlji, postavljajući primer za privatni sektor u oblasti rešavanja pitanja od društvenog značaja, od kojih je podrška mladima jedan od najvažnijih.