Nescafé nastavlja da podržava mlade talente Srbije

Brend Nescafé i ove godine, drugi put za redom, organizuje konkurs u okviru kog mladi od 16 do 26 godina imaju priliku da dobiju 2019 evra koje će iskoristiti za dalji razvoj, unapređenje i usavršavanje svog talenta.

Nestlé podržava mlade talente Srbije konkurs Nescafé 3in1 Generacija 2019 mladi od 16 do 26 godina video talenat veština nestle srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pixabay

Konkursom Nescafé 3in1 Generacija želi se pružiti podrška mladim talentima iz cele zemlje i pomoći im da razviju svoj potencijal.

Svi kandidati imaju zadatak da svoju veštinu iz različitih oblasti (nauke, sporta, umetnosti…) javnosti predstave video snimkom u trajanju do dva minuta koji će objaviti na zvaničnom sajtu konkursa.

Prošle godine se na ovaj konkurs prijavilo 126 učesnika sa raznovrsnim talentima od kojih je njh desetoro osvojilo finansijsku podršku.

Jedna od prošlogodišnjih dobitnica, naučnica Irena Stolić, istakla je da iako nije bila sigurna da će se prijaviti smatra da joj je to najbolja odluka.

„Sa osvojenom nagradom sam pokrila troškove patentiranja robota i očekuje me sajam nauke u Beču na kome ću predstaviti svoj rad“, dodala je Irena.

Animator David Dubajić istakao je da je deo novca iskoristio za kupovinu table a drugi deo nagrade planira da uloži u svoj studio za animaciju, kako bi napravio prvi animirani video.