Donacija za vojvođanske porodice

Kompanija Neoplanta je, u saradnje sa Humanitarnim centrom „Dobro se dobrim vraća“, donirala nekoliko stotina kilograma proizvoda socijalno ugroženim porodicama u Vojvodini.

industrija mesa neoplanta saradnja Humanitarni centsr Dobro se dobrim vraća donacija proizvoda socijalno ugroženim porodicama u vojvodini trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels
Predstavnici ovog humanitarnog centra istakli su da sve njihove akcije doprinose zajednici u užem i širem smislu, te da su važne kompanije koje su spremne i žele da pomognu.
„Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv za ovu saradnju jer ne postoji veće zadovoljstvo i ispunjenost od saznanja da smo u pravom trenutku pomogli onima kojima je to potrebno“, izjavila je Zora Kovačević, marketing menadžer u kompaniji Neoplanta.
U proteklom periodu ova kompanija je ostvarila saradnju i sa „Prihvatilištem za odrasla i stara lica“ u Beogradu i Gerontološkim centrom „Novi Sad“, uručila poklone štićenicima Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici i učestvovala u izgradnji prvog dečijeg eko-zabavnog parka na Adi Ciganliji.