Poznati kuvar davao savete o zdravoj ishrani

Poznati srpski kuvar Nenad Veljković nedavno je u supermarketu Maxi Alonso sa kupcima razgovarao o tome koliko je pravilan način ishrane važan ali i pristupačan, i davao savete o pripremi zdravih i ukusnih obroka.

Kuvar Nenad Veljković saveti-za-zdravu-ishranu-jabuke-kruske-recepti-zdrava-hrana-maxi-alonso-supermarket-voće-salata-obrok-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Maxi
Veljković je istakao da je jedan od najvećih problema naterati samog sebe da se zdravo hranimo ali i da je bitno da koristimo što raznovrsnije namirnice koristimo jer ćemo se tako osećati mnogo bolje.
“Skuvati piletinu, dodati malo oraha i svežih jabuka i sve to  preliti medom i limunom učiniće vas osvežavajućim, lakšim, a pritom ništa od toga nije skupo. Od malo voća, šargarepe, cvekle i suvog grožđa možete spremiti ukusnu salatu. Ako želite da dodate i komad mesa, možete ga obariti ili ispržiti na par kapi ulja. Na taj način unosite dovoljno proteina i vitamina koji su vam potrebni za sam početak dana i osećate će se zdravije”, savetovao je on dok je pripremao zanimljive obroke od krušaka i jabuka.