Nedelja solidarnosti i u Maxi supermarketima

Crveni krst Beograd u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i Maxi supermarketima, obeležiće Nedelju solidarnosti prikupljanjem namirnica za najsiromašnije građane. Moto ove akcije je „Stalo nam je. Hvala što pomažete“.

prikupljanje-namirnica-za-siromašne nedelja solidarnosti crveni-krst-beograd-maksi-supermarketi-beograd-delez-srbija-hrana-volonteri-prodavnice-16-17-septembar-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Crveni Krst Beograd, Maxi
Hrana će se prikupljati u Maxi supermarketima u Beogradu tokom subote 16. septembre i nedelje 17.septembra u terminu od 9 do 15 časova.
Volonteri Crvenog krsta Beograd pomoći će svim građanima koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji sa spiskom potrebnih proizvoda.
Namirnice će se prikpljati u Maxi supermarketima koji se nalaze: u ulici Dula Karaklajića 8 u Lazarevcu, U Prvomajskoj ulici 13 u Zemunu, u ulici Neznanog Junaka 2 na Dedinju, u ulici Kralja Milana 31/A na  Vračaru, u ulici Gospodar Jovanova 39 u Starom gradu, u Ustaničkoj 127a na Voždovcu, u ulici Dragice Končar 33a na Voždovcu, u Kajmakčalanskoj ulici 24 na Zvezdari, u  Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, u Požeškoj 98 na Banovom brdu, u ulici Nikole Vučete 1A, na Čukaričkoj padini, u Bulevaru Despota Stefana 68 na Paliluli, u Borskoj 51 na Rakovici i u ulici Patrijarha Joanikija 28 na Rakovici.