Nova proizvodna linija Nectara u Srbiji

Jedan od najvećih proizvođača sokova u Jugoistočnoj Evropi, Nectar iz Bačke Palanke, danas je u saradnji sa kompanijom Tetra Pak pustio u rad novu savremenu liniju za proizvodnju inovativnih malih pakovanja.

Nova proizvodna linija Nectara u Srbiji tetra pak sokovi nektari smuti pakovanje investicija nectar sokovi trgovina maloprodaja srbija timp porta
foto: Nectar
Investicija u novu liniju iznosila je 1.5 miliona eura i predstavlja dalji korak u razvoju različitih proizvoda u malim pakovanjima a u skladu sa svetskim trendovima.
Saradnjom ovih kompanija na srpskom tržištu je među prvima u jugoistočnoj Evropi predstavljena jedinstvena Tetra Brik Aseptic 200 ml Slim Leaf ambalaža. Odlikuje je i centralizovana slamna rupa koja donosi inovativni izgled pića kao što su sokovi, nektari, voćni smootiji i druga pića koja ne moraju da se čuvaju u frižideru.
„U jubilarnoj, 20. godini poslovanja, naš fokus je na daljem razvoju i investicijama. Prateći potrebe savremenog čoveka, kao i trendove u konzumaciji, prvi ćemo na tržištu Srbije i regiona ponuditi različite proizvode u inovativnim formatima pakovanja pogodnim za život u pokretu“, istakao je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.