U Čačku nastavljena akcija ‚‚Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“

Humanitarna akcija „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ , koju organizuju kompanije DIS i Henkel Srbija, nastavljena je uručivanjem donacije Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Opšte bolnice u Čačku.

u čačku nastavljena akcija mnogo srećnih lepih beba to nam treba kompanije dis henkel srbija donacija porodilišta
foto: DIS, Henkel Srbija
Donacija se sastoji od kompleta posteljina, paketa za porodilje, deterdženata i sredstava za higijenu a namenjena je budućim mamama i bebama kako bi im se omogućili što bolji uslovi i nega tokom boravka u porodilištu.
‚‚Neizmerno nam je drago da je Opšta bolnica u Čačku izabrana da bude deo ove akcije. Zahvaljujem se kompanijama Henkel Srbija i DIS na prepoznatoj potrebi i dobroj nameri da našem porodilištu doniraju posteljinu i pakete neophodne hemije“, istakao je v.d. direktora ove zdravstvene ustanove, dr Radoslav Milošević.
U okviru humanitarne akcije ‚‚Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ do sada je obezbeđeno 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i dve tone deterdženta za veš za četiri porodilišta u Srbiji. Nakon obilaska Kruševca, Smederevske Palanke i Čačka njen nastavak planira se posetom porodilišta u Nišu, tokom ovog meseca.