Zanimljiva manifestacija ovog vikenda u beogradskom Stadionu

Od 11. do 14. januara, u beogradskom šoping centru Stadion održaće se manifestacija Moja magična 2018. godina u okviru koje se organizuju besplatne kreativne radionice, predavanja, vežbe i savetovališta o zdravlju, karijeri, putovanjima i ljubavi.

moja magična 2018. godina Stadion Shopping-Centar-beograd-11-14-januar-besplatne-radionice-predavanja-vežbe-savetovanja-karijera-ljubav-putovanja-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pexels
„Brojni učesnici manifestacije, među kojima su astrolozi, numerolozi, fitoterapeuti, instruktori joge, treneri za lični razvoj, energoterapeuti, aroma i kristaloterapeuti, personalni treneri i wellnes savetnici, NLP masteri, učitelji i terapeuti tehnika za podizanje životne snage, posetiocima će otkrivati tajne kako da im ova godina bude uspešna“, istaknuto je u saopštenju.
U petak, 12. januara od 18:30h, FengShui konsultant Dragana Jović, ispričaće kako pripremiti prostor u skladu sa FengShui pravilima za predstojeću godinu Žutog Psa. Nakon toga održaće se mini revija radova đaka Škole modnog dizajna Moda art.
U subotu, 13. januara, posetioce ovog tržnog centra od 18h dočekaće Sanda i Shoica a od 18:30 h Jasmina Stojanović, urednica magazina Sensa i Branka Kovačević, autorka knjige “Kako postati ikona stila: Beograđanke znaju”.
Ova manifestacija ujedno će imati i humanitarni karakter. Deo prihoda koji izlagači ostvare biće namenjen dobrotvornoj organizaciji BELhospice, koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u uznapredovalom stadijumu. Takođe, i svi posetioci imaće priliku da doprinesu radu ove organizacije.