U Srbiji se pojavio prvi čokoladni krem od mleka

Ljubitelje slatkiša obradovaće vest da se u Srbiji pojavio prvi čokoladni krem od mleka – Moja kravica čoko krem.

U Srbiji se pojavio prvi čokoladni krem od mleka moja kravica čoko krem imlek mleko čokoladni krem trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Imlek

Njegov ključni sastojak je mleko, zbog čega on predstavlja izvor kalcijuma i važnu namirnicu u ishrani mališana ali i ostalih generacija.

Zahvaljujući mleku, koje sadrži esencijalne masne kiseline potrebne za normalan rad ljudskog organizma, ovaj krem razlikuje se od drugih čoko kremova na tržištu čiji je osnovni sastojak palmino ulje.

„Odlučili smo da napravimo inovaciju na regionalnom tržištu mlečne industrije i stvorimo jedinstveni krem koji će zadržati sve benefite mleka. Ponosni smo na ovaj proizvod jer je reč o prvom prirodnom čokoladnom kremu na tržištu koji ima duplo manje šećera u odnosu na druge kremove“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Zanimljivo je da je na razvijenim tržištima sve manje proizvoda koji nastaju industrijskim postupkom prerade masti i ulja biljnog porekla, jer se tako dobijaju neprirodna jedinjenja koja ljudski organizam nema čime da rastvori i koja se teško izbacuju iz tela.