Modni brendovi Mohito, House i Cropp uskoro u Srbiji

Poznati poljski modni brendovi – Mohito, Cropp i House do kraja godine otvoriće svoje prve radnje u Srbiji i to u okviru tržnog centra Promenada Novi Sad.

mohito cropp house srbija reserved sinsay lpp poland prodavnica promenada novi sad tržni centar otvaranje odeća obuća modni dodaci brendovi trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, PicJumbo
Kako su za naš portal saopštili predstavnici kompanije LPP, koja stoji iza ovih modnih marki, na jesen će sve njihove brendove moći da pronađu i kupci u Srbiji.
Podsećamo, njihovi brendovi Reserved i Sinsay već su prisutni u našoj zemlji a uskoro ćemo imati priliku da se upoznamo i sa njihovim ostalim markama.
Dame će se obradovati Mohito prodavnici u kojoj će pored odeće moći da pronađu i modne dodatke. Ono što odlikuje njihove kolekcije su udobni i elegantni komadi kreirani kako za poslovne sastanke tako i za neformalne prilike.

Pored radnje u ovom šoping centru, do kraja 2018. godine biće otvorena i Mohito prodavnica u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici koja će se prostirati na oko 500 m².

U garderobere pripadnika mlađe, urbane populacije useliće se odeća brenda Cropp. Njihovi odevni predmeti, na koje veliki uticaj ima pop kultura – muzika, grafiti i urbani sportovi, namenjeni su momcima i devojkama koji neguju svoj individualan stil.
Još jedan poljski brend namenjen mladima koji prate najnovije modne trendove je House. U ovoj radnji svi mladi, ali i oni koji se tako osećaju, moći će da pazare odeću, obuću i modne dodatke.
Sve ove prodavnice biće smeštene u tržnom centru Promenada Novi Sad koji će prve posetioce dočekati već na jesen.