Modni brend MANA od sada i u Srbiji

Slovenački modni brend MANA, koji nudi odevne kombinacije za celu porodicu, otvorio je svoje prvo prodajno mesto u Srbiji, u Zira centru u Beogradu.

mana u srbiji nova radnja tržni centar zira timp portal
foto: TiMP portal
Nova prodavnica deo je regionalne maloprodajne mreže koju čine 85 prodajnih mesta u Sloveniji, 105 u Hrvatskoj i 1 u Bosni i Hercegovini.
Predstavnici kompanije su za naš portal izjavili da planiraju dalju ekspanziju na srpskom tržištu i da nas do kraja godine očekuje otvaranje još nekoliko prodajnih objekata.
Asortiman ovog brenda se sastoji od dve glavne sezonske kolekcije: jesen-zima i proleće-leto. Žensku kolekciju odlikuje odeća elegantnog i sportskog stila koja je upotpunjena modnim dodacima – maramama, šeširima, kapama i torbama. Muška kolekcija je namenjena onima koji žele udoban, prirodan i ležeran izgled. Dečja kolekcija je podeljena u dve grupe – za devojčice i dečake uzrasta od 2 do 8 godina i za one nešto starije, od 10 do 14 godina, a dostupna je i kolekcija za bebe.
MANA u svojoj ponudi ima i program ženskog, muškog i dečjeg donjeg veša, pidžama i čarapa a njihov asortiman uključuje i kućni tekstil i igračke.