McDonald’s u Zemunu menja lokaciju

Kompanija McDonald’s u Srbiji saopštila je danas da će lokacija restorana koji se nalazi u ulici Glavna 21 u Zemunu biti promenjena i da se ovaj restoran zatvara 1. avgusta 2017. godine.

Restoran McDonald's u Zemunu menja-lokaciju-ulica-Glavna-kompanija-mcdonalds-srbija-zatvaranje-restorana-1-avgust-zaposleni-nova-lokacija-menadžment-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: McDonald’s Srbija
“Koncept McDonald’s restorana poslednjih godina se promenio, uvedene su mnoge tehnološke novine te restoran u ulici Glavna nije bilo moguće prilagoditi novom konceptu“ , navedeno je u saopštenju.
U periodu do otvaranja novog, svi zaposleni iz restorana McDonald’s u Zemunu dobiće pozicije u drugim restoranima u Beogradu. Na ovaj način oni će u prelaznom periodu, bez prekida radnog odnosa do otvaranja novog objekta, nastaviti da rade.
Iz kompanije su naveli da njihov menadžment trenutno radi na pronalaženju nove lokacije kao i da će blagovremeno obavestiti javnost o novoj lokaciji u Zemunu na kojoj će restoran biti otvoren.