McDonald’s u Srbiji lansirao mobilnu aplikaciju

Kako bi svojim gostima omogućila prijatniji boravak u 27 restorana širom zemlje, kompanija McDonald’s u Srbiji nedavno je lansirala aplikaciju za pametne telefone koja posetiocima omogućava da saznaju brojne informacije i novosti.

McDonald’s u Srbiji lansirao mobilnu aplikaciju mcdonalds aplikacija mcdonalds srbija kuponi aplikacija akcija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Unsplash

Sama aplikacija sadrži različite sadržaje među kojima su vesti koje se odnose na proizvode, uključujući akcije sa kuponima, saržaj i nutritivne vrednosti proizvoda, igračkice uz Happy Meal obrok.

Pored toga, u njoj se mogu pronaći i novosti vezane za otvaranje novih ili pronalaženje najbližih restorana, informacije o poručivanju i dostavi hrane na kućnu adresu, mogućnost popunjavanja prijave za zaposlenje u kompaniji i druge zanimljivosti.

Kako do aplikacije?

Za preuzimanje aplikacije potrebno je da uređaj bude povezan na internet.

Zatim je potrebno posetiti App Store ili Play Store, u zavisnosti od operativnog sistema koji mobilni telefon koristi, i tamo pronaći aplikaciju.

Nakom preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je registorvati se u tri jednostavna koraka – unošenjem imena i prezimena, e mail adrese i klikom na dugme „Registruj se“ .

Nakon registracije, korisnici će dobiti i specijalne kupone koji se mogu iskoristiti samo jednom.

Jedna aplikacija za više zemalja

Iz kompanije kažu da osluškuju potrebe i želje svojih gostiju i trude se da posetioci u Srbiji imaju mogućnosti kao i gosti bilo kog McDonald’s restorana u svetu.

“Kada naši gosti otputuju u inostranstvo i posete neki McDonald’s restoran, u aplikaciji će promeniti samo jezik i automatski će se prebaciti na aplikaciju te zemlje i moći da koriste sve pogodnosti koje su u tom momentu dostupne”, istakla je Desanka Landauer, direktorka marketinga McDonald’s-a za Srbiju.