Otvoren najsavremeniji McDonald’s restoran u Srbiji

Nakon dve nedelje renoviranja, McDonald’s restoran Time Out, koji je smešten u beogradskom Bulevaru Mihajla Pupina 85a, ponovo je otvorio vrata svim svojim gostima.

McDonald's restoran mcdonalds restoran time-out-najsavremeniji-otvaranje-renoviranje-otvaranje-novi-koncept-natural-integrity-narucivanje-enterijer-hamburger-cizburger-happy-meal-big-mac-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal-n
foto: McDonald’s Srbija
Ovaj Mek je za posetioce bio zatvoren od 19. februara, kako bi se na njemu izveli dvonedeljni građevinski radovi. Zahvaljujući njima on je postao jedini McDonald’s restoran u Srbiji koji je uređen po novom Natural Integrity konceptu koji unosi inovacije u enterijer i naručivanje hrane.
Ujedno time je naša zemlja postala jedna od pet država u Evropi (pored Portugalije, Španije, Holandije i Velike Britanije) koje se mogu pohvaliti savremenim Mek restoranima, uređenim na ovaj način.
Kompanija McDonald’s ove godine proslavlja 30 godina poslovanja u našoj zemlji a renoviranje ovog restorana je jedna od inovacija povodom obeležavanja jubileja.
Pored standardnog naručivanja hrane, u savremenom Meku se nalaze i kiosci za samostalno poručivanje omiljenih obroka (self order) sa ekranima osetljivim na dodir. Za sve ljubitelje kafe tu je i McCafe odeljak sa velikim izborom pića i poslastica kao i bašta za one koji vole da predahnu na svežem vazduhu.
„Želimo da gosti naših restorana u Srbiji uvek među prvima dožive i iskuse novine koje naša kompanija uvodi na globalnom nivou. Tu mislim i na tehnološke inovacije i nove proizvode, ali i unapređenje prostora samih restorana u kojima posetioci borave” rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s Srbija.
Restoran raspolaže sa 36 parking mesta a njegovo radno vreme je od 7 sati ujtru do 1 sat posle ponoći, dok je McDrive otvoren 24 sata dnevno.