Proglašena pobednica konkursa Fudbal je ljubav

U susret svetskom prvenstvu u fudbalu, koji se ovog leta održava u Rusiji, kompanija McDonald’s je za decu uzrasta od 6 do 10 godina organizovala literarni konkurs na temu Fudbal je ljubav a za autora najboljeg rada obezbedila učestvovanje u Player Escort programu.

konkurs Fudbal je ljubav mcdonalds srbija player escrot program hana ubović pobednica svetsko prvenstvo u fudbalu rusija 2018 utakmica srbija brazil trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: McDonalds Srbija
Učešće u ovom programu omogućiće da jedno dete u pratnji jednog roditelja otputuje u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil i izađe na teren, u pratnji jednog od igrača.
Mališani koji vole fudbal imali su zadatak da svoju posvećenost i ljubav prema ovom sportu opišu u sastavu koji ima do 200 reči.
Pristigao je veliki broj radova, a stručni žiri koji su činili Slavka Petković Grujičić, književnica, Saša Zdjelar, fudbaler i Boki Perić, glumac, imao je težak zadatak da odabere pobednički rad.
Oni su ocenjivali literarni i motivacioni pristup u pisanju, i odlučili da je pobednički rad onaj koji je napisala Hana Ubović, 10-godinšnja devojčica iz Zemuna koja obožava fudbal i igrača Lionela Mesija. Ona će u pratnji tate putovati u Moskvu i biti podrška našim reprezentativcima na utakmici sa Brazilom.
McDonald’s je pored ove glavne nagrade pripremio još četiri, i to dve fudbalske lopte, jednu proslavu rođendana i jedan porodični ručak za ostale učesnike konkursa.