McDelivery Night po prvi put u Srbiji

Globalnoj godišnjoj akciji McDelivery Night In po prvi put se pridružuje i McDonald’s u Srbiji i to u četvrtak, 19. i petak 20. septembra od 17 časova pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu. 

McDelivery McDonald’s McDonald's restoran mcdonalds mekdonalds mekdonals mek -restoran-time-out-zatvoren-renoviranje-otvaranje-23-februar-novi-koncept-natural-integrity-hrana-narucivanje-enterijer-hamburger-cizburger-happy-meal-big-mac-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: arhiva, ilustracija

Većina porudžbina za McDelivery – 60% obavlja se kasno popodne i uveče, tako da McDonald’s ohrabruje sve širom sveta da se 19. i 20. septembra priključe ovoj akciji.

“Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji McDelivery Night In i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo”, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’s-a u Srbiji.

Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day a ove godine će hranu isporučivati najviše restorana do sada.