Italijanski kolači stigli u McCafe

Onima koji vole dobru kafu i ukusne kolače, McCafe je dobro poznato mesto a ove sezone u njemu se mogu pronaći zavodljive italijanske poslastice. 

Italijanski kolači stigli u McCafe mcdonalds srbija torta di capri torta di verona krempita trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal
Ovog leta ljubitelji kafe predah uz omiljeni napitak mogu upotpuniti i ukusnim italijanskim kolačima iz nove ponude: Tortom di Capri – sa nadevom od bele čokolade, musom od tropskog voća i glazurom od maline, Tortom di Verona – punjenom kremom od crne čokolade, Santo Domingo kakaom i kremom od malina ili Italijanskom krempitom sa finim kremom u lisnatom testu. Mi smo ih probali i ne možemo da se odlučimo koji od njih je najlepši i najukusniji, već to ostavljamo vama.
McCafe je deo McDonald’s-a koji proširuje njegovu uobičajenu ponudu i čiji se asortiman s vremena na vreme menja i dopunjuje novim kolačima i kafama.
Interesantno je da je kafa koja je u ponudi McDonald´s restorana 100% arabika i da stiže isključivo od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem, te poseduju Rainforest Alliance sertifikat. Svoje omiljene napitke od kafe gosti mogu obogatiti ukusima lešnika, čokolade, vanile i karamele.