Maxi i Beo zoo vrt pripremili edukativni album za sve klince

Maxi supermarketi su, zajedno sa Beo zoo vrtom, za sve dečake i devojčice koje vole životinje pripremili album sa karticama Zov divljine.

maxi Zov divljine edukativni-album-maksa-rendžer-kartice-životinje-beo-zoo-vrt-deca-popunjavanje-albuma-životinje-108-kartica-shopngo-mobilna-aplikacija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Maxi, Delez Srbija
Kroz avanture Makse rendžera sva deca će imati priliku da nauče nešto novo uz pomoć ovog edukativnog albuma. Zahvaljujući ilustracijama, mališani će jednostavnije razumeti koja je razlika između kičmenjaka i beskičmenjaka, po čemu su specifični ljuskari a po čemu mekušci ali i koje životinje mogu da im budu prijatelji a kojih se treba čuvati.
Šta sve znaju o životinjama a šta tek treba da nauče, pokazali su klinci i klinceze iz vrtića ‚‚Dunavsko obdanište“ tokom edukativnog i zabavnog kviza koji je prilikom organizovan u ambijentu ‚‚beogradske džungle“. Mališani su direktoru Beo Zoo vrta ispričali da grizli tokom zimskog sna može da preživi više od šest meseci bez hrane, da se zvuk kanadske veverice često meša sa cvrkutom ptica, kao i da dvogrbe kamile mogu odjednom da popiju i do 57 litara vode.
Album Zov divljine može se kupiti u Maxi supermarketima i Shop&Go radnjama do 11. oktobra, a set kartica se dobija kupovinom naznačenih proizvoda i uz račun u određenom iznosu. Oni koji najbrže popune album dobiće godišnju porodičnu propusnicu za Beo zoo vrt, dok će ostali koji prikupe svih 108 kartica ostvariti pravo na dnevne propusnice.
Sve kartice su i zvučne, tako da se u svim Maxi supermarketima može naći čitač kartica koji dočarava zvuke divljine a cela kolekcija se može sačuvati i u digitalnom formatu putem mobilne aplikacije.