Maxi proslavio 17. rođendan zajedno sa kupcima

Trgovinski lanac Maxi proslavio je danas 17 godina poslovanja na tržištu Srbije druženjem menadžmenta kompanije i kupaca, u beogradskom supermarketu Alonso.

maxi-supermarketi-srbija-17-rodjendan-Nenad-Veljkovic-mafin-maxi-superarket-alonso-zdrava-hrana-maksi-lider-u-maloprodaji-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Maxi, Delez Srbija
Predstavnici kompanije su, uz pomoć iskusnog kuvara Nenada Veljkovića, pripremali zdrave mafine za prisutne goste koristeći sveže proizvode, voće i povrće i time ih inspirisali da u svakodnevnim kupovinama biraju zdravije namirnice.
Sa kupcima se razgovaralo i o pravilnoj i izbalansiranoj ishrani, kao i o tome na koji način zaposleni u ovim supermarketima mogu da pomognu potrošačima u izboru namirnica.
Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija, istakao je da Maxi supermarketi proslavljaju 17. rođendan kao domaći lider u maloprodaji i naglasio da se 12 hiljada zaposlenih svakodnevno trude da budu na usluzi svim kupcima ali i da kroz društveno-odgovorno poslovanje svoj doprinos daju lokalnoj zajednici.