Maxi obeležio Međunarodni dan borbe protiv raka dojke

Veliki broj Beograđanki je u Maxi supermarketu Alonso, povodom Međunarodnog dana borbe protiv raka dojke, imao priliku da dobije korisne informacije i savete od predstavnica udruženja EuropaDonna ali i da se upozna sa receptima za zdrave obroke koje je pripremao poznati kuvar Nenad Veljković.

Medjunarodni-dan-borbe-protiv raka dojke maxi-alonso-nenad-veljković-udruženje-EuropaDonna-prevencija-bolest-zdravi-recepti-saveti-delez-srbija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Delez Srbija
“Tokom čitavog oktobra obeležavali smo mesec borbe protiv raka dojke, a ova akcija je samo jedna u nizu. Prevencija može nekome da spasi život a nadamo se da smo ovom akcijom došli do onih do kojih glas o značaju prevencije treba da stigne. Naša misija se ne završava sa ovim mesecom jer je za nas zdravlje na prvom mestu”, istakla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.
U Srbiji se godišnje otkrije oko 4.600 obolelih žena od raka dojke, dok svakog dana 13 novih žena dobije dijagnozu ove opake bolesti.

Pročitaj i:

Veliki broj žena Menja se danas za bolje sutra