Plazma podržala Sportske igre mladih

Regionalno sportsko takmičenje za decu od 7 do 18 godina – Sportske igre mladih,  koje su održane u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, podržao je i jedan od najpoznatijih domaćih brendova – Plazma.

Plazma Sportske igre mladih takmičenje deca sport đaci srbija hrvatska bosna i hercegovina bambi trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Plazma
„Sportske igre mladih“ su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Evropi koja deci pruža priliku da se takmiče u 10 sportova – malom fudbalu, uličnoj košarci, rukometu, odbojci, tenisu, stonom tenisu, odbojci na pesku, šahu, između dve varte i atletici.
Cilj kompletnog projekta je da se kroz druženje i sport promovišu zdrav način života i pozitivne vrednosti kao alternativa svim negativnim činiocima koji nas okružuju.
„Velika nam je čast što je Plazma podržala ovu manifestaciu jer se vrednosti koje ona neguje i promoviše a među kojima su način života zasnovan na razumevanju, prijateljstvu, poštovanju različitosti, tolernaciji i fer igri, poklopaju sa ciljem ovog projekta”, istakao je Dragan Stajković, generalni direktor kompanije Bambi.