Mana otvorila prvu radnju u Novom Sadu

Nakon četiri otvorene radnje u Beogradu, slovenačka Mana nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže u Srbiji. Njihova prva prodavnica u Novom Sadu otvorena je u drugoj polovini juna.

mana u novom sadu mana novi sad nork trzni centar new nork jevrejska muska zenska decija odeca radno vreme trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Mana
Prva radnja koja se nalazi van našeg glavnog grada, smeštena je u novosadskom tržnom centru Nork, na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice. Prostire se na dva nivoa, obuhvata 280 kvadratnih metara i otvorena je svakog radnog dana i subotom od 9 do 21 čas.
U svojoj ponudi ima žensku, mušku i dečju odeću, donji veš, pidžame kao i kućni tekstil i igračke. Asortiman se sastoji od dve glavne sezonske kolekcije: jesen-zima i proleće-leto.
Ova komapnija je u našoj zemlji prisutna od aprila prošle godine, kada je otvorila prvu prodavnicu u beogradskom tržnom centru Zira. Pored Srbije, Mana poseduje i 85 prodavnica u Sloveniji, 105 u Hrvatskoj i jednu u Bosni i Hercegovini.