Beogradski tržni centar dobija i hotel

Na poslednjem spratu beogradskog tržnog centra Rajićeva, 8. marta 2018. godine, biće otvoren hotel Mama Shelter Beograd.

hotel Mama Shelter Beograd rajićeva-shopping-center-8-mart-otvaranje-sobe-internet-restoran-uživo-muzika-dj-internet-rezervacija-knez-mihailova-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Mama Shelter
U novom hotelu mogu se odmarati kako sami Beograđani tako i gosti naše prestonice. Mama Shelter Beograd poseduje 125 soba, opremljenih prostranim krevetima i brzim internetom.  Ono što ovo odmaralište krasi je i terasa površine veće od 500 m².
Filozofija samog brenda je da brine o svojim gostima kao da su došli kod mame, navodi se u zvaničnom saopštenju. Pored odmora, nakon turističkih obilazaka ili poslovnih sastanaka, gosti će u hotelskom restoranu moći da probaju domaća jela, pice i poslastice kao i da uživaju u živoj muzici ili nastupima DJ-a.
Ovaj hotelski brend osnovala je porodica Trigano pre deset godina. Prvi hotel otvorili su u Parizu a potom i u Marseju, Lionu, Los Anđelesu, Rio de Žaneiru.