Više od 400 mališana posetilo fabriku Nectar

Povodom Međunarodnog dana porodice kompanija Nectar organizovala je danas, 31. maja, “Dan otvorenih vrata”  u krugu svoje fabrike u Bačkoj Palanci.

Više od 400 mališana posetilo fabriku Nectar bačka palanka međunarodni dan porodice 31 maj sokovi deca trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Nectar

Tako je ovu fabriku posetilo više od 400 mališana iz vrtića, kao i dece zaposlenih koji su  iz prve ruke su saznali kako se prerađuje voće i prave voćni sokovi.

Pod stručnim vođstvom tehnologa deca su bila u prilici da vide kako se odvija proces prerade jagoda, skladištenje poluproizvoda iz voća i pripremaju i pune Kids voćni sokovi a nakon toga uživali su i u zabavi organizovanoj specijalno za njih.

“Sa željom da deci približimo prirodu, pokažemo kako se bira i prerađuje najkvalitetnije voće i utičemo na zdrave navike u ishrani danas smo sa velikim zadovoljstvom otvorili vrata svoje fabrike a u planu nam je da ovo postane tradicionalno i festivalski Nectar dan svake godine”, izjavila je Mina Tadić, direktorka korporativnih komunikacija Nectar grupe.

Svi zaposleni ove kompanije i mališani koji su danas došli u fabriku, doneli su sa sobom igračke koje će, zajedno sa proizvodima koje je ova kompanija pripremila, biti poklonjene deci Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu i deci štićenicima Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.