Zimske bajke još kratko u Beogradu

Svi ljubitelji bajki imaju priliku da do 4. marta u njima uživaju u okviru manifestacije „Magične zimske bajke“ koja se održava ispred beogradskog Geozavoda.

Magične-bajke-ispred-Geozavoda beograd manifestacija belgrade waterfront soko štark bajke priče za decu klince mališane odrasle želje zid željica čokoladice 4 mart popodnevni sati trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Belgrade Waterfront
Najmlađi Beograđani, ali i gosti glavnog grada, u popodnevnim satima mogu da slušaju „Devojku bržu od konja”, „Zlatnu jabuku i devet paunica”, „Čardak ni na nebu ni na zemlji”, „Vuk i sedam jarića” i mnoge druge bajke. Mališani će moći i da se zaslade čokoladicama a svi koji to žele na „zidu željica” mogu napisati želje koje bi voleli da im se ispune.
Kako bi se kod dece podstakla mašta i kreativnost, uz čitanje bajki, organizovaće se i radionice pravljenja čestitki, ukrasa, magneta i poklona a tu će navratiti i specijalni gosti koji pevaju, sviraju, crtaju i izvode mađioničarske trikove.
U sklopu manifestacije, koju organizuju kompanije Belgrade Waterfront i Soko Štark, sakupljaće se i dečije knjige koje će se potom donirati Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu iz Ivanjice.