Novi beauty brend stigao i u Srbiju

Nakon što je početkom 2018. godine doživeo uspešnu premijeru u Americi i početkom ove godine se pojavio u Evropi, novi kozmetički brend kompanije Unilever – Love Beauty and Planet stigao je i u Srbiju.

Beauty brend Love Beauty and Planet stigao i u Srbiju Love Beauty and Planet srbija lilly drogerije šampon gel za tuširanje balzam za kosu mleko za telo trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Love Beauty and Planet

Reč je o liniji proizvoda sačinjenih od prirodnih sastojaka koji su dobijeni od organskih biljaka iz celoga sveta, pronalaženjem etički proizvedenih ulja i ekstrakata.

Proizvodi su veganski i bez parabena, šamponi za kosu su bez silikona i veštačkih boja, a svako pakovanje je od 100% reciklirane plastike.

Ova nova generacija kozmetičkog “brand with purpose” ima za cilj da oni koji ga koriste, čine sebi da izgledaju i da se osećaju dobro a da uz to pruže i planeti malo ljubavi.

U našoj zemlji se, u Lilly drogerijama, mogu kupiti linije šampona, regeneratora, gelova za tuširanje i losiona za telo, u četiri mirisne kategorije:

Muru muru Butter&Rose – prirodni puter iz šuma Amazonije, poznat po svojim hranljivim svojstvima i delikatni miris ručno ubranih bugarskih ruža, hrane tretiranu kosu i daju energiju i sjaj koži.

Shea Butter & Sandalwood – kombinacija prirodnog Shea putera i australijske Sandalovine, poznata je po efikasnosti čišćenja i hranjenja što rezultira zdravom kosom i kožom.

Coconut Water & Mimoza – kokosova voda hidrira kožu i daje jačinu i volumen a miris cveta Mimoza pruža dugotrajni osećaj čulima.

Coconut Oil & Ylang Ylang – ulje kokosa koje hrani i hidrira u kombinaciji sa cvetom Ylang Ylang sa ostrva Mvali, obnavlja kosu i pruža mekanu i glatku kožu.

“Kreirali smo tehnologiju i praksu koja ima pozitivan uticaj i na lepotu i na planetu. Svedoci smo čestog izumiranja biljnih i životinjskih vrsta, međutim, svako od nas ima moć da napravi promenu. Naša filozofija je da ne možemo preko noći promeniti stanje stvari, ali možemo da, zajedno sa potrošačima, malim delima ljubavi tokom vremena izvršimo veliki uticaj za planetu“, ističu iz kompanije Unilever.