Domaći kozmetički brend LLUMS proslavio prvi rođendan

Zabavom u jednom prestničkom klubu, domaći brend dekorativne kozmetike LLUMS Cosmetics proslavio je svoj prvi rođendan uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti.

llums-cosmetics-lilly-drogerie-prvi-rođendan-jana-dacovic-nevena-bozovic-duska-jovanic-andjelka-prpic-zurka-cvece-zla-make-up-sminka-kozmetika-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: LLUMS Cosmetics
U zanimljivom programu uživali su popularna blogerka Jana Dačović, pevačica Nevena Božović, glumice Anđelka Prpić i Marina Ćosić, manekenka Danijela Dimitrovska, novinarka Duška Jovanić i voditeljka Kristina Radenković.
Nataša Nikolić, brend menadžer LLUMS Cosmetics-a istakla je da je za godinu dana od kako je predstavljen javnosti, ovaj make-up brand postao jedan od najpopularnijih u našoj zemlji i jedan od zaštitnih znakova mnogih devojaka.
Pored poznatih ličnosti, rođendanskoj proslavi prisustvovali su i predstavnici medija, modni i beauty stručnjaci ali i poznate modne blogerke koje su profesionalni šminkeri upoznavali sa najnovijim make-up trendovima.