Beograd dobio prvu Liu Jo prodavnicu

Italijanski modni brend iz Karpija – Liu Jo nedavno je otvorio svoju prvu mono brend prodavnicu u Srbiji.

Otvorena prva prodavnica liu jo u Srbiji beograd-knez-mihailova-33-obuća-cipele-njujork-stil-dizajn-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Fashion Company
Na blizu 100 m² prostora u Knez Mihailovoj ulici 33 predstavljena je aktualna kolekcija za jesen/zimu 2018. namenjena ženama koje brinu o svom stilu. U ponudi ove radnje nalaze se brojni odevni predmeti kao i torbe.
Enterijer same prodavnice prati duh brenda koji je prepoznatljiv po svom dizajnu a odabir stilskih elemenata i modernih boja stvara ugodnu atmosferu.
Prodavnicu je svečano otvorila Jasenka Stekić, direktorka marketinga i razvoja maloprodaje Fashion Company-ja a brojne poznate ličnosti imale su priliku da među prvima zavire u novu kolekciju.  Među njima su bile i dame poznate po svom stilu i ukusu za modu, poput Maje Japundže Nikolić, Bojane Ordinačev, Marine Ćosić, Nataše Miljković i Tamare Dragičević.
Ovaj brend osnovala su braća Marko i Vani 1995. u Karpiju kombinujući svoje nadimke “Liu” i “Jo” želeći da svetu ponude savremene kreacije prepoznatljivog stila.