Praznični video otkriva šta je stvarno važno

Svojim kratkim novogodišnjim videom, Lidl podseća sve na ono što je stvarno važno – ljubav, zajedništvo i trenuci sreće provedeni sa porodicom.

Praznični video otkriva šta je stvarno važno lidl srbija nova godina bozic video praznici kupovina lidl u srbiji trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lidl Srbija

Praznični video Stvarno važno predstavlja umetnički poziv na buđenje. Tema je napet tempo savremenog života, koji utiče na svakog pojedinca, a čije posledice kulminiraju u vreme praznika.

Protagonisti ove savremene bajke su deca koja beže iz ljutitog sveta odraslih i zajedno provode veselo, mirno slavlje u imaginarnom utočištu.

Na kraju filma, roditelji uviđaju šta je zaista važno – harmonija u krugu ljudi koji su nam najvažniji.

„Praznični period uvek nosi uzbuđenje, ali i dodatni pritisak usled želje da se ispune očekivanja i da proslava prođe baš kako treba. Zbog toga želimo da našim potrošačima olakšamo pripremu novogodišnjih i božićnih proslava, kako bi oni mogli da se koncentrišu na vreme provedeno sa članovima porodice“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Sektora korporativne komunikacije Lidl Srbija.

Ovaj kratki video priča univerzalnu priču, stoga se prikazuje putem onlajn kanala u različitim zemljama u kojima posluje ovaj trgovinski lanac, pa tako i u Srbiji.