OTKRIVENO: Prve Lidl prodavnice u Srbiji otvaraju se 11. oktobra

Čekanju je došao kraj. Prve Lidl prodavnice u Srbiji biće otvorene već sledećeg četvrtka, tačnije 11. oktobra a svoje kupce dočekače tačno u 8 sati.

Prve Lidl prodavnice u Srbiji otvaraju se 11. oktobra lidl srbija otvaranje 11 oktobar 8 časova beograd novi sad bor zrenjanin šabac kragujevac kosuoni radno vreme akcije trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lidl Srbija
Iz Lidla poručuju da će istovremeno će sa radom početi 16 prodavnica u 12 gradova širom naše zemlje. Tako će građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca među prvima imati priliku da kupuju u prvom savremenom diskontnom lancu u Srbiji.
„Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemozadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji“, istakla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.
Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama njihovih marketa će se pored artikala Lidl brendova naći i proizvodi domaćih dobavljača. Pored toga, u njihovim radnjama moći će da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.
Podsećamo da su prve Lidl prodavnice u Srbiji građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled. U proces izgradnje svojih prodavnica kompanija je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.
Prve potrošače u njihovim prodavnicama dočekaće i više od 1.000 prodavaca koji su u sklopu priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke. U trenutku otvaranja, u Lidlu će ukupno raditi više od 1.500 zaposlenih.

Na ovim adresama otvaraju se prve Lidl prodavnice u Srbiji

Beograd
Bratstva i jedinstva 2d
Vojislava Ilića 143
Zemunska 4
Kneza Višeslava 61v
Save Maškovića 4
Bor
Zeleni bulevar 26a
Zrenjanin
Pere Dobrinovića 37
Kragujevac
Save Kovačevića 50b
Leskovac
Kralja Petra I 24
Niš
Vizantijski bulevar 47
Novi Sad
Bulevar Vojvode Stepe 2
Smederevo
Hajduk Stankova 2
Sombor
Josifa Pančića 6
Subotica
Pala Papa 1
Užice
Norveških interniraca 1b
Šabac
Vojvode Janka Stojičevića 1
Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima (Vršac, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kruševac, Pančevo i Beograd-Ada) uslediće od novembra i biće nastavljeno u narednim mesecima, jer iz kompanije Lidl Srbija najavljuju dalje širenje svoje maloprodajne mreže.

Pročitaj i: 

Zanimljivosti koje niste znali o Lidlu u Srbiji