Širom Beograda pojavila se „mirisna stajališta“

Dokazano je da čulo mirisa ima jak uticaj na naša osećanja, zato su neka autobuska stajališta u našem glavnom gradu postala „mirisna stajališta“ koja, zahvaljujući posebnoj tehnologiji u kratkim vremenskim intervalima prenose miris Lidlove pekare.

Širom Beograda pojavila se mirisna stajališta lidl pekara mirisi lidlove pekare najkraćim putem do svežeg peciva hleb kifle krofne lidl srbija lidl pekara trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lidl Srbija

Tako je Lidlova pekara još bliža potrošačima na beogradskim ulicama – u okolini Lidl marketa na raskrsnici Ustaničke i ulice Vojislava Ilića, u Kneza Miloša, ispred Elektrotehničkog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra, na Studentskom trgu, u Bulevaru Mihajla Pupina i u Bulevaru despota Stefana.

Kako ne bi samo osećali miris peciva, prolaznici na ovim stanicama imali su priliku i da probaju njihov ukus, jer je tu pristajalo Lidl kamionče sa svežim pecivima.

Ovo je prvi put na srpskom tržištu da kompanija na ovaj način približava svoj asortiman potrošačima – pružajući im vizuelno-mirisni doživljaj na ulicama kojima prolaze svakog dana.