Obrenovac i Sremska Mitrovica 6. juna dobijaju Lidl prodavnice

Vrata Lidlovih prodavnica u Obrenovcu i Sremskoj Mitrovici za sve stanovnike ovih gradova biće otvorena u četvrtak, 6. juna u 8 sati.

Zavirite u Lidl prodavnicu Ovako izgleda Lidl prodavnica u Srbiji (FOTO) lidl srbija otvaranje prodavnica 11 oktobar kupovina akcije sniženja proizvodi trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: timp portal, arhiva

Potrošače će na policama ovih radnji dočekati asortiman od 1.500 artikala, kako Lidl brendova tako i proizvoda domaćih dobavljača.

Pored toga, kupci će u njima moći da pronađu i artikle iz kategorije neprehrane – male kućne aparate, tekstil, igračke, alate, kućni dekor, opremu za baštovanstvo.

Iz kompanije navode da su i prilikom opremanja ovih radnji vodili računa o jasnom rasporedu polica kako bi se kupci lako snalazili i što brzo prolazili kroz kase, bez čekanja u redovima.

Prodavnica u Obrenovcu, koja se nalazi u ulici Cara Lazara 14 kao i u ona u Sremskoj Mitrovici, koja je smeštena na Bulevaru Konstantina Velikog 21, biće otvorena svakog dana u nedelji od 8 do 22 sata.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 29 prodavnica.