Lidl otvara 3 nove prodavnice u Srbiji

Nakon nedavnog otvaranja prvih 16 prodavnica u Srbiji, trgovinski lanac Lidl će 8. novembra, tačno u 8 sati otvoriti vrata još tri prodavnice – u Beogradu, Kruševcu i Pančevu.

Otvorene prve Lidl prodavnice u Srbiji lidl srbija lidl beograd lidl radno vreme lidl cene lidl akcija lidl katalog trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal
Nova prodavnica u Beogradu se nalazi na adresi Obrenovački drum 1 (Čukarica), u Kruševcu u Krfskoj 1 dok je u Pančevu smeštena u ulici Miloša Obrenovića 12 B.
Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste drugačiji tip prodavnice u čijem se prizemlju nalazi garaža dok je prodajni prostor na prvom spratu.
Takođe, prodavnica u Pančevu izgledom je drugačija od do sada otvorenih prodavnica u našoj zemlji, po tome što ispred ulaza, koji je pod pravim uglom, ima nadstrešnicu. Međutim unutrašnji prodajni prostor ove prodavnice se ne razlikuje od ostalih.
Potrošače će na policama ovih radnji dočekati asortiman od 1.500 artikala, kako Lidl brendova tako i proizvoda domaćih dobavljača. Pored toga, kupci će moći da pronađu i artikle iz kategorije neprehrane – male kućne aparate, tekstil, igračke, alate, kućni dekor, opremu za baštovanstvo.
Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one koje su do sada otvorene, raditi svakoga dana, od 08 do 22 časa.
Iz Lidla poručuju da će do kraja godine i radnje u Vršcu, Inđiji, Kikindi i Jagodini dočekati svoje prve kupce.

Pročitaj i:

Otvorene prve Lidl prodavnice u Srbiji (FOTO+VIDEO)

Zanimljivosti koje niste znali o Lidlu u Srbiji