Lidl stiže u još četiri srpska grada

Nemački trgovinski lanac Lidl najavio je dalju ekspanziju u Srbiji i otvaranje čak četiri nove prodavnice u četvrtak 22. novembra. Tada će Vrščani, Kikinđani, Inđijci i Jagodinci imati priliku da se upoznaju sa prvim savremenim diskontnim lancem u Srbiji.

Prve Lidl prodavnice u Srbiji otvaraju se 11. oktobra lidl srbija otvaranje 11 oktobar 8 časova beograd novi sad bor zrenjanin šabac kragujevac kosuoni radno vreme akcije lidl nove prodavnice trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lidl

Radnja u Vršcu smeštena je u ulici Nikole Neškovića 39, u Inđiji se nalazi na adresi Kralja Petra I 22, u Jagodini u Knez Miletinoj 2 dok je u Kikindi locirana u Svetosavskoj 44.

Sada već tradicionalno, nove prodavnice će prve kupce ugostiti tačno u 8 sati. Potrošače će dočekati asortiman od 1.500 artikala, kako Lidl brendova tako i proizvoda domaćih dobavljača.

Pored toga, kupci će moći da pronađu i artikle iz kategorije neprehrane među kojima su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje.

Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one koje su do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 8 do 22 časa.

Pročitaj i:

Otvorene prve Lidl prodavnice u Srbiji (FOTO+VIDEO)

Zanimljivosti koje niste znali o Lidlu u Srbiji