Lidl kamionče obilazi gradove širom Srbije

Kako bi se građani Srbije bliže upoznali sa proizvodima i asortimanom prvog savrmenog diskontnog lanca u našoj zemlji, Lidl kamionče će od 6. do 9. oktobra posetiti osam gradova širom Srbije.

Lidl kamionče obilazi gradove širom Srbije lidl srbija otvaranje prodavnica lidl u srbiji lidl sombor subotica zrenjanin bor kragujevac novi sad niš leskovac trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lidl Srbija
Tako će građani severnih, centralnih i južnih krajeva naše zemlje imati priliku da se na centralnim gradskim trgovima upoznaju sa Lidl brendovima koje do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji, a koji će se naći na policama ovog trgovinskog lanca.
Domaćini Lidl kamiončeta biće poznati radijski dvojac – Dragan Ilić, koji će biti na terenu i Gorica Nešović, koja će se nalaziti radijskom studiju, i sa posetiocima i slušaocima ćaskati na temu otvaranja prvih Lidlovih prodavnica u Srbiji.
Lidl kamionče će 6. oktobra posetiti Sombor (Trg Svetog Trojstva od 10 do 11h) i Suboticu (Trg Slobode, od 15 do 16 časova).
Već 7. oktobra dolazi u Zrenjanin (Trg Slobode, od 9 do 10 sati) i Novi Sad (Trg Slobode,od 13 do 14 sati).
Ponedeljak, 8. oktobar rezervisan je za Leskovac (Bulevar Oslobodjenja, od 8 do 9 časova) i Niš (Trg kralja Milana, od 12 do 13 sati).
Poslednjeg dana putovanja, 9. oktobra, posetiće Smederevo (Trg Republike, od 8 do 9 časova) i Kragujevac (Trg kod Krsta, od 12 do 13 sati).
Podsećamo da će Lidl svojih prvih 16 prodavnica u 12 u gradova širom Srbije otvoriti 11. oktobra, već u 8 sati ujtru. Na kojim tačno lokacijama i šta će sve dočekati prve kupce u njihovim radnjama možete pročitati OVDE.