Lidl kupio još jednu lokaciju u Beogradu, otvaranje prodavnica se bliži

Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Evropi – Lidl, postao je vlasnik još jedne lokacije u našem glavnom gradu. Iz kompanije su nam potvrdili da su za 3,6 miliona evra kupili nekadašnju garažu, smeštenu na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice.

Lidl-Srbija-otvaranje-prodavnica-2018-godine-trgovinski-diskontni-lanac-izgradnja-radnje-savremeni-objekat-distributivni-centar-Nova-Pazova-zaposljavanje-schwarz-kaufland-trgovina-maloprodaja-timp-portal
foto: Lidl
Na ovom prostoru planira se izgradnja još jedne prodavnice. Da je otvaranje prvih diskonta sve bliže govori i činjenica da su predstavnici ovog lanca razgovarali sa potencijalnim domaćim dobavljačima voća i povrća na nedavno održanim Danima dobavljača organizovanim u Privrednoj komori Srbije.
Podsećamo da je krajem septembra Lidl kupio parcelu od novosadske gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije namenjenu izgradnji drugog marketa u Novom Sadu koji će se nalaziti na Futoškom putu.
Iz kompanije podsećaju da se otvaranje prvih objekata očekuje 2018. godine kao i da će sve njihove radnje u Srbiji biti izgrađene prema najnovijem, savremenom konceptu gradnje i uređenja.

Pročitaj i:

STIŽE LIDL: Otvoren konkurs za 1.000 prodavaca