Lidl otvara dve nove prodavnice u Srbiji

Trgovinski lanac Lidl će 14. marta otvoriti još dve nove prodavnice u našoj zemlji. Jedna od njih nalaziće se u Beogradu, na Labudovom brdu, dok će druga biti smeštena u Čačku.

Zavirite u Lidl prodavnicu Ovako izgleda Lidl prodavnica u Srbiji (FOTO) lidl srbija otvaranje prodavnica 11 oktobar kupovina akcije sniženja proizvodi trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal

Tačno u 8 sati, ove prodavnice dočekaće prve kupce na adresi Patrijarha Joanikija 11v u Begradu i u Beogradskoj ulici 1 u Čačku.

„Nastavljamo širenje naše maloprodajne mreže i u 2019. godini, a ove prodavnice su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta“, istakla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

I u ovim radnjama, kupci će, pored poznatih proizvoda pod Lidlovim brendovima moći da pronađu i preko 350 artikala domaćih dobavljača.

Prvi posetioci novih prodavnica imaće priliku i da učestvuju u interesantnom „Točku znanja“, u okviru kog će moći da provere svoje znanje o Lidlu i osvoje interesantne poklone.

Radno vreme ovih radnji biće od 8 do 22 sata, svakoga dana.

Ovim otvaranjima Lidl će u našoj zemlji posedovati 25 prodavnica a u pripremi su otvaranja još nekih radnji u drugim srpskim gradovima.