Otvara se prva LEGO prodavnica u Srbiji

Svi ljubitelji popularnih kockica, od 14. septembra moći će da posete prvu specijalizovanu LEGO prodavnicu u Srbiji – LEGO Store Beograd, smeštenu u okviru Rajićeva shopping centra.

lego store beograd lego prodavnica beograd lego prodavnica srbija rajićeva shopping center rajićeva tržni centar otvaranje lego srbija kockice igračke pick a brick trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: LEGO
U planu je da se na svečanm otvaranju okupe brojni LEGO obožavaoci svih uzrasta. Oni će, uz interesantne igre i takmičenja ali i posebne popuste i poklone, među prvima uživati u obilasku radnje sa omiljenim igračkama iz detinjstva.
LEGO Store Beograd prostiraće se na oko 170 m² i kupcima će ponuditi kreativne igračke za decu i odrasle, kao i ekskluzivne linije proizvoda ‚‚Architecture“ i ‚‚Technic“ za arhitekte i inženjere ali i sve one koji uživaju u stvaranju kreativnih građevina. Obožavaoce legendarnog serijala filmova ‚‚Ratovi zvezda“ obradovaće specijalni ‚‚Star Wars“ komplet.

Otvorena LEGO prodavnica u Beogradu (foto+video)

Poput radnji u brojnim svetskim metropolama i LEGO Store Beograd u svojoj ponudi imaće specijalni ‚‚Pick-A-Brick“ zid. On je interesantan po tome što kupcima pruža mogućnost da biraju kockice po svojoj želji i kupuju ih na kilogram. Za sve koji vole da kreiraju jedinstvenu i posebnu LEGO figuricu, u okviru ‚‚Build-A-Mini“ dela, biće dostupno hiljade različitih kombinacija koje će probuditi svačiju kreativnost.
Ole Kirk Kristiansen, osnivač kompanije, bivši predsednik i generalni direktor LEGO Grupe osmislio je naziv LEGO. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu “leg godt” ili “lepo se igraj”. Od osnivanja kompanije, davne 1932. godine, proizvedeno je više od 700 milijardi kockica, odnosno 94 kockice za svakog čoveka na planeti, dok bi se od godišnje prodaje ovih kockica planeta Zemlja mogla opasati pet puta.