Beograd dobija još jednu Lego prodavnicu

Naš glavni grad će uskoro postati bogatiji za još jednu Lego prodavnicu koja će se od 12. aprila nalaziti u tržnom centru Ušće.

lego ušće lego prodavnica ušće lego store beograd lego prodavnica beograd lego prodavnica srbija rajićeva shopping center rajićeva tržni centar otvaranje lego srbija kockice igračke pick a brick trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Lego, Arhiva

I Lego prodavnica u Ušću u svojoj ponudi će imati celokupan asortiman igračaka, uključujući standardne proizvodne linije kao što su City, Star Wars, Friends, Duplo ali i ekskluzivne među kojima su Creator Expert i Ideas.

Tu će biti i „Pick-A-Brick“ zid nteresantan po tome što kupcima pruža mogućnost da biraju kockice po svojoj želji i kupuju ih na kilogram.

Za sve koji vole da kreiraju jedinstvenu Mini figuricu, u okviru ‚‚Build-A-Mini“ pulta biće dostupno preko hiljadu različitih kombinacija za njeno kreiranje.

Za vikend otvaranja za mališane se priprema poseban prostor za igru, kviz kao i pokloni za prve kupce.

Da li ste znali da je od osnivanja kompanije Lego, davne 1932. godine, proizvedeno preko 700 milijardi kockica, odnosno 94 kockice za svakog čoveka na planeti i da bi se od godišnje prodaje ovih kockica naša planeta mogla opasati čak pet puta.

Pročitaj i:

Ovako je bilo na otvaranju prve Lego prodavnice u Srbiji