U Srbiji se otvara prva LC Waikiki outlet prodavnica

Turski modni brend LC Waikiki će krajem septembra otvoriti svoju prvu outlet prodavnicu u Srbiji koja će se nalaziti u tržnom centru Zemun park.

lc waikiki outlet zemun park otvaranje 29 septembar u Srbiji se otvara prva LC Waikiki outlet prodavnica odeća žene muškarci deca tržni centar retail park trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Zemun Park
U planu je da nova radnja prve kupce dočeka već u prvim jesenjim danima, tačnije 29. septembra. Na preko 1.000 m², posetioci će u njoj moći da pronađu modernu odeću za žene i muškarce kao i bebe, decu i tinejdžere.
Ovaj modni brend danas poseduje preko 700 maloprodajnih objekata u više od 30 zemalja sveta a prvu prodavnicu u našoj zemlji otvorio je tokom 2015. godine.
Zemun park je prvi retail park u Beogradu koji je otvoren pre tri godine. Smešten je na ulazu u Beograd iz pravca Novog Sada i prostire se na površini od 77.000 m² gde se nalazi preko 30 maloprodajnih objekata.
Predstavnici kompanije MIVNE Group, koja je investitor tržnog centra, najavili su da se uskoro očekuje i otvaranje najveće i najmodernije dečje igraonice kao i da je zbog interesovanja zakupaca u planu proširenje postojećih kapaciteta retail parka.